Succes verhaal van Monique

December 2019 schreef ik al hoe enthousiast ik ben over PowerSlim en coach Sandra. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder. Zoals ik toen vertelde had ik mijn streefgewicht behaald.
Ik heb dat uiteindelijk in overleg met Sandra naar beneden bijgesteld en ook dat is gelukt. Al die tijd ben ik in balans door mijn eigen inzet en de geweldige begeleiding en de producten van PowerSlim. Ik gebruik nu elke dag de tussendoortjes van PowerSlim, maar ook bijvoorbeeld de rijst en de wraps
en de karamelsaus. Ik maak er altijd een mooi of gezellig eetmoment van door leuk bijpassend servies e.d. te gebruiken. Ik ben nog steeds heel blij dat ik met PowerSlim begonnen ben. Geen dieet maar een gezonde, bewuste manier van leven.

IMG-20201116-WA0019.jpg
 

Hier het succes verhaal van Monique

Gestart 27-06-2019 balans 03-12-2019 heden 23 kilo lichter en blijft mooi in balans .

Hallo allemaal,

Mijn verhaal en waarom ik met Powerslim gestart ben. Na een pittige blessure 3 jaar geleden zag ik de cijfers op de weegschaal weer steeds hoger worden. Ik kon dan ook totaal niet meer de beweging pakken zoals voorheen. Ik was al beperkt door allerlei lichamelijke klachten, nu kon ik ook m’n lange wandelingen, fietsen en
dergelijke fysieke activiteiten niet meer aan. De extra kilo's deden daar ook geen goed aan. Na een aantal ( mislukte) pogingen de extra kilo's kwijt te raken, onder andere bij een diëtiste,
ben ik bij Sandra terechtgekomen.
Ik ken haar al lang, we zagen elkaar nog eens een enkele keer in de wandelgangen en waren facebookvriendinnen. Daar zag ik dan ook haar pagina voorbij komen dat ze als voedings- en lifestylecoach was begonnen bij Axewood. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
Na een weekje contact opgenomen via de mail. Daarna ons telefoongesprek van ruim een uur. Wat heel interessant en gezellig was. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik nog niet volledig overtuigd was. Maar puur omdat ik Sandra ken en vertrouw, heb ik de sprong in het diepe gewaagd. Tot op de dag van vandaag geen seconde spijt gehad!


Ik ben eind juni begonnen met mijn nieuwe levensstijl, want dat is wat het is; geen klassiek dieet. Het is een belofte aan en afspraak met jezelf om beter voor jezelf te gaan zorgen. Als je die keuze hebt gemaakt, ga je met behulp van je coach aan de eerste fase van het Powerslim programma beginnen. Het is een goed te volgen. Eigenlijk hoef je nergens over na te denken. Zorg dat je de boodschappen van je lijstje in huis hebt, Sandra zorgt dat je de juiste Powerslim producten hebt en volg de weekmenu's uit je boek. Verder is het een groot voordeel dat je wekelijks bij coach Sandra langskomt voor het weegmoment en een gesprek hoe je week is gegaan. Om de zaken te bespreken waar je eventueel tegenaan loopt. Bij mij was dat al snel weer een lichamelijke blessure waardoor ik het Pink boxing, waar ik enthousiast aan begonnen was, moest stopzetten. Daar ligt dan ook gelijk de uitzondering van mijn verhaal. Ondanks dat ik dus niet kan sporten of extra beweging in wat voor vorm dan ook, bleef ik gelukkig gewoon afvallen. Niet met kilo's tegelijk wel heel constant 7 a 8 ons per week. Dit is de reden dat ik Powerslim iedereen kan aanraden. Waar andere diëten niet werkten voor mij deed Powerslim dat wel. Door de uitgebalanceerde samenstelling heb ik geen spiermassa verloren, geen moment honger gehad en inmiddels mijn doel bereikt. Besloten in overleg met Sandra mijn doel nog wat bij te stellen omdat ik nog steeds constant gewicht verlies en geen spiermassa kwijtraak. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik deze leefstijl ook vast kan houden. Je eet heerlijk, er zijn lekkere tussendoortjes en je voelt je veel fitter. Ben op dit moment ruim 19 kg afgevallen. Bijna 4 grote zakken met aardappelen moet je eens heel de dag meeslepen! Terugkijkend vond ik de eerste fase lastig, omdat je echt voornamelijk Powerslim producten
gebruikt. Je moet heel bewust zijn van wat je die dag mee moet nemen naar bijvoorbeeld je werk. Je kunt niet even een krentenbol bij de bakker halen. Aan de andere kant is het juist om die reden makkelijk omdat alles voor je uitgezocht is en qua samenstelling in balans is.


Ondanks dat mijn gezondheid de belangrijkste drijfveer was om af te vallen , is het toch ook wel weer erg fijn een paar maten kleiner te dragen en staat bepaalde kleding weer leuker.


Sandra bedankt ,we hebben het samen, zoals je beloofd hebt , voor elkaar gebokst.
Liefs Monique

Contact