Het PowerSlim afslankprogramma

succes binnen handbereik

Axewood Voeding & Lifestyle werkt met het PowerSlim afslankprogramma:


Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden dat je spiermassa behouden blijft. Met behouden van spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Met ongeveer zes eetmomenten per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je een hele dag volop genieten. Met PowerSlim ga je dus niet minder eten, maar anders eten! investeer vandaag nog  in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Wij gaan samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!


Wat is PowerSlim? 

✔️Professionele begeleiding
✔️Voedingsprogramma op maat
✔️Lekker en gezond eten
✔️Een gezonde levensstijl

FASES


Fase 1- Snel afvallen

Je hebt 5 á 6 eetmomenten op een dag. De basis zijn PowerSlim producten, aangevuld met groenten en vlees, vis of eieren. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. We zien elkaar wekelijks en daardoor stimuleer ik je, motiveer ik je, geef ik je allerlei tips en werken we samen aan jou nieuwe levensstijl.


Fase 2 - Streefgewicht bereiken

Je bent bijna op je streefgewicht en langzaam voegen we meer voedingssoorten aan het menu toe: fruit, kaas, noten en graanproducten. In deze fase zien we elkaar elke twee weken.


Fase 3 - Op streefgewicht blijven

In deze fase leer ik je hoe je je ideale gewicht kunt behouden, en voorkomen dat je terugvalt. Je neemt alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. We zien elkaar nog een jaar lang maandelijks. Zolang je op gewicht blijft is het gratis. Bij gewicht toename reken ik consult of het is gratis bij afname van 5 PowerSlim producten per consult .


Ik ga je hierover uitgebreid informeren tijdens het intakegesprek en de wekelijkse weegmomenten.


Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?
Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie

De voordelen van PowerSlim:

✔️Een persoonlijk stappenplan
✔️Intensieve begeleiding van Axewood Voeding & Lifestyle
✔️Lekkere én verantwoorde producten
✔️Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
✔️Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
✔️Behoud van je spiermassa

✔️Je hebt géén honger door de 6 eetmomenten hebt en je suikerspiegel stabiel blijft.

✔️PowerSlim is goed in te passen in het dagelijks leven, óók met een gezin.

✔️Door keuze uit ruim 120 producten zit er altijd wel iets lekker bij en

✔️Alle maaltijden zijn eenvoudig te bereiden.

 
Starterspakket 2020.jpg

Bekijk het starterspakket